Мистър София 2019 с модели от Film Stars Consult ⭐️

Огромен интерес предизвика конкурсът Мистър София 2019 за поредна година. В рамките на един месец над 50 млади мъже се явиха на предварителните кастинги, от които комисия избра 15-те финалисти.

Условията за участие в конкурса и тази година бяха момчетата да са родом или да живеят в София, да имат навършени 18 години и да са с ръст над 170 см.

Организаторите за поредна година заложиха на разнообразни като визия, професии и интереси участници. Сред тях има снайперист, футболист, състезател по борба, влогър, банков служител, актьор и разбира се – професионални модели и фитнес треньори. Онова, което обединява мачовците, е желанието им да грабнат приза Мистър София.

Провокативна фотосесия на момчетата засне актуалният фотограф Пейо Пеев от Art Studio Allure, а за лице на конкурса беше избрана скандалната моделка Кристин Каменова, която се превъплъти в ролята на секси генерал, пред когото мускулестите претенденти козируваха.

Големият финал ще се проведе на 17 април от 22 часа на сцената на култовото заведение Plazza Dance Center. Водеща на събитието ще бъде топ-модела Катрин Вачева, а звездно жури ще избере най-красивия столичанин.

Хореографията на конкурса е поверена на Марина Стаменова – Johny. Официалните брандове, с които участниците ще дефилират са Бутик Резерве, Lusso Butik, Bold and Beauty и CAMOUFLAGE BG