В Encanto bar & diner избраха Мис и Мистър Топ лица на Пловдив 2018

 

Мис и Мистър Топ лица на Пловдив присъства в културния и нощен живот на града вече 6 години. Платформата на конкурса е динамична, нестандартна и извън клишетата за единствена и нескончаема “разходка на модни закачалки”. Освен това интригата кулминира винаги и за двата пола, тъй като участниците са момчета и момичета.

 

Съорганизатор на шоуто на сезона –  Mис и Mистър Топ лица на Пловдив 2018 е Национална модна агенция „Идея Прима“, с позиции в над 40 града и курортни комплекси в България, агенцията успешно си партнира и с Община Пловдив. и със съдействието на модната агенция Film Stars Consult

В петък вечер в Encanto bar & diner се проведе тазгодишното издание на Мис и Мистър Топ лица на Пловдив. Водещ и продуцент на конкурса бе собственикът на агенцията – Димитър Увалиев. 

За престижната титла се бореха 5 момичета и 5 момчета. Те се представиха пред журито и гостите в Encanto bar & diner в три кръга. В първия кръг претендентите се представиха с официални рокли, във втория по бански, а третият кръг беше артистичен. В него участниците показаха своите таланти – едни пяха, други танцуваха, трети демонстрираха перфектно флиртуване с публиката.

И ето че настъпи моментът, в който журито избра победителите. Регионалните Топ лица на Пловдив 2018 са Жанет Нейчева и Мартин Ненев.